Accu Vervangen

Hoe u de batterij van uw hoortoestel vervangt

Als uw hoortoestel een batterij heeft die ouder is dan tien jaar, moet deze mogelijk worden vervangen. Het apparaat zal niet goed werken als de batterijen niet regelmatig worden vervangen. De meeste apparaten gaan tot twintig jaar mee bij normaal onderhoud. Als de batterijen niet worden vervangen, kan dit de interne werking van het apparaat beschadigen en de werking en functie beïnvloeden.

Als u de oude batterij vervangt, duurt het meestal even voordat de nieuwe batterij begint te werken. Om de batterijen te vervangen dient u een hoortoestel achter de oren te dragen. U moet een oordopje omdoen om het apparaat aan te sluiten. U moet de hoortoestellen ook achter op uw hoofd plaatsen, zodat het apparaat er niet uit glijdt. Het apparaat moet op de juiste positie worden geplaatst voordat u met de wijziging kunt beginnen.

U kunt een kleine hoeveelheid elektrische stroom van het apparaat in de nieuwe batterij steken of u kunt het apparaat inschakelen. Voordat u het apparaat inschakelt, moet u ook de binnenkant van het hoortoestel aanzetten. Nadat u het toestel heeft aangezet, moet u de binnenkant van het hoortoestel draaien om de oude batterij uit het toestel te verwijderen. U moet de afdekplaat en de binnenkant van het apparaat verwijderen. Vervolgens moet u de twee draden loskoppelen. Mogelijk moet u enkele schroeven in het apparaat losdraaien als u niet zeker bent van de procedure.

Het is belangrijk om te onthouden dat het even duurt voordat de nieuwe batterij goed begint te werken. Als de nieuwe batterij begint te werken, zorg er dan voor dat u het hoortoestel niet direct gaat gebruiken. De batterij moet eerst opwarmen voordat u deze kunt gebruiken. Sommige apparaten werken mogelijk niet als u het apparaat meteen gaat gebruiken. Als u eenmaal aan de nieuwe batterij bent gewend, zult u merken dat deze snel werkt.

Om de oude batterij te vervangen, moet u beginnen door het apparaat in te schakelen en ervoor te zorgen dat het is ingeschakeld. Het is belangrijk om het apparaat langzaam aan te zetten. U moet zowel de binnenkant als de buitenkant van het hoortoestel aanzetten. Mogelijk moet u de binnenkant van het hoortoestel draaien terwijl u uw hoofd beweegt om dat verschil in geluid aan te passen.

Als de oude batterij begint te werken, moet u het apparaat aanzetten en goed luisteren. om de zoemende of klikgeluiden te horen die aangeven dat de batterij werkt. Als u niets hoort, moet u de oude batterij laten zitten. Als u nog steeds geluiden hoort wanneer u het apparaat aanzet, moet u de oude batterij vervangen.

U moet het apparaat uitschakelen en de oude batterij uit het apparaat verwijderen. Als u nog steeds geluiden hoort, moet u de nieuwe batterij in het apparaat plaatsen en vervolgens inschakelen. Als de nieuwe batterij het doet, kunt u goed blijven luisteren.

U moet wachten tot de nieuwe batterij begint te werken voordat u het hoortoestel inschakelt en luistert. totdat u een zoemend of klikgeluid hoort dat aangeeft dat de oude batterij werkt.

Zodra u de nieuwe batterij kunt horen werken, moet u het apparaat uitschakelen en de oude batterij verwijderen. Vervang de oude batterij door een nieuwe.

Mogelijk moet u ook het filter in het hoortoestel vervangen om ervoor te zorgen dat er geen hoog percentage lood in het toestel zit dat uw gehoor kan beschadigen. Het is belangrijk om het filter te controleren om er zeker van te zijn dat het goed werkt en dat u het juiste filter hebt gevonden.

Controleer of de batterij in het apparaat werkt voordat u het hoortoestel gaat gebruiken. In de meeste gevallen is dit alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw apparaat kunt halen.

Ook interessant

It services

IT-Diensten: het Vinden van een Goede IT-Services ProfessionalHet is een feit dat alle IT-diensten snel wordt steeds populairder in alle gebieden van ...

Lees verder

Reparaties Laptop

Reparaties LaptopBen jij ook zo afhankelijk van je laptop? Of je nu studeert, werkt of gewoon graag surft op het internet, een goed werkende laptop is ...

Lees verder

Reviseren Laptops

Reviseren LaptopsAls u op zoek bent naar een voordelige manier om een ​​nieuwe computer te krijgen, kan het reviseren van een laptop een slanke oploss ...

Lees verder