Zodra het systeem is gestart, kan deze worden ingesteld om te werken met een zekere regelmaat, zodat zij in staat is om alle taken uit te voeren.

De prikklok functie is een geweldige manier om het opstarten te voorkomen van SA na de reiniging procedures worden uitgevoerd. Als de functies worden uitgevoerd in een tijd dat SA actief is, wordt geprogrammeerd om de automatische scans te stoppen dat het systeem al heeft voltooid. Dit helpt om problemen met bepaalde computers die moeten worden schoongemaakt te vermijden.

De Sara functie kunt u een evenement op te treden bij een bepaalde tijd te plannen. Als u de details van alle gebeurtenissen die zijn gepland voor de dag weet, kunt u het programma te vragen om erachter te komen wat het was dat u wilt schema. Door het gebruik van het programma dat u in staat zal zijn om een ​​idee van de gebeurtenissen die u wilt dat elke dag worden uitgevoerd te krijgen.

De tijd tracker functie kunt u instellen wanneer een gebeurtenis gaat gebeuren. Er zijn drie opties hier beschikbaar. U kunt de datum en tijd van de gebeurtenis te gebeuren, geeft u de tijd dat het gaat gebeuren of geef de tijd van de dag te geven.

Bij het opzetten van de periode die zal worden gebruikt voor een evenement, is het belangrijk om een ​​bereik op te geven. Dit betekent dat er bepaalde gebeurtenissen die gaan gebeuren gedurende bepaalde tijden van de dag, week en maand. Bij het kiezen van de tijd dat het bereik van de tijd moet binnen het aantal dagen of weken die zijn opgegeven.

Tijdslot functie. Met deze functie kunt u een tijd in te stellen voor een evenement en zet hem dan uit wanneer het evenement niet is gebeurd. Tijdslot is alleen de computer om een ​​taak uit te voeren als de tijd dat deze set is dicht bij de tijd die u opgeeft.

Wanneer de gebeurtenis niet plaatsvindt, is het mogelijk om de eigen klok te lezen en vervolgens weer uitgeschakeld. Tijdslot is een nuttige functie voor een verscheidenheid aan evenementen, zoals wanneer de computer wordt gerepareerd, of wanneer u uw computer wilt plannen voor onderhoud. .

.

Ook interessant

Tijdregistratie

De Verschillende Vormen van Tijd-Opname-ApparatenEen Tijdregistratie is een apparaat dat houdt van de tijd besteed het doen van taken. Deze apparaten ...

Lees verder

Beheer Bezoekers

Tijd Opname Software voor de Bezoekers van de Website BeheerHet belang van het programma voor het beheer van een website bezoeker is niet alleen om er ...

Lees verder

Opvolging Bezoekers

Een ander belangrijk voordeel van Tijdregistratie is dat het houdt de records voor toekomstig gebruik. Als je iets te verbeteren, dan kunt u altijd g ...

Lees verder