Hoe om Kleding te Wassen Met een zachte Stof

Een goede hand wassen techniek is een van de beste manieren om uw kleren op zoek nieuw voor zo lang mogelijk, maar als je het al hebt gebruikt op kledingstukken die stof vaste stoffen en een beetje een zwaarder gevoel hebben, dan kunt u wilt bewaren om verder te gaan om te wassen met een minder schurende stof. Dit artikel geeft u een paar tips over hoe je een zachte doek te wassen geven.

Hoe kleding wassen

Het eerste wat je hoeft te doen is de gaten houden op uw garen mijt niveaus, omdat je niet wilt dat uw kleding om een ​​vettig uiterlijk na het wassen hen. Als ze uit de hand kunnen ze daadwerkelijk aan te trekken vuil op uw kleding en uiteindelijk laat het op te bouwen en ondergang hen, zodat de gaten te houden is het cruciaal.

Als je een beetje een verschil in uw garen huisstofmijt niveaus na het wassen van uw kleding met een zachte doek, dan bent u van plan te willen proberen met behulp van een centrifuge in plaats van een spoelcyclus. Het centrifugeren is ontworpen om statische te verminderen, zodat het garen huisstofmijt niet eindigen met te veel van een kans op hen te krijgen. Als je eenmaal voorbij de eerste fase van het wassen ze in de droger gaat om hulp te elimineren het nog achtergebleven vuil en krijg je kleding op zoek naar groot.

Als u nog steeds niet je garen mijt niveaus onder controle te hebben na het wassen met een zachte weefsel, dan wilt u misschien overwegen om een ​​wasverzachter. Dit helpt zich te ontdoen van een groot deel van de stof en vuil dat heeft opgebouwd in de tijd, dat is wat garen huisstofmijt zijn allemaal over.

Wanneer u winkelen voor wasverzachters, zijn zeker een die is gemaakt voor stof vinden, zodat het goed zal werken met u wanneer u het wassen van kleren. Sommige wasmiddelen kunnen beschadigen zachter stoffen, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u dit te doen correct.

Er zijn veel verschillende merken om uit te kiezen, dus neem de tijd wanneer het proberen ze uit. Veel van de andere chemicaliën die in wasmiddelen kunnen allerlei problemen veroorzaken, dus het is belangrijk om alleen producten die organische en natuurlijke zijn te gebruiken.

Zodra u uw kleding heeft gewassen met een zacht materiaal en je klaar bent, moet je ze hangen te drogen in de zon om er zeker van zijn dat ze volledig droog. Als ze niet volledig droog is, kunt u naar de top naar beneden op de wasmachine voor een paar minuten draaien voordat het naar bed gaan.

Dit zijn slechts een paar van de technieken die kunnen worden gebruikt bij het met de hand wassen van kleding. Als je het goed doet, dan zul je een aantal fantastische kleren voor een zeer lange tijd.

Ook interessant

Textiel

TextielAls copywriter ben ik altijd op zoek naar manieren om de lezer te verrassen en te informeren over diverse onderwerpen. Vandaag wil ik het met u ...

Lees verder

Online shoppen

Online shoppenOnline shoppen is de laatste jaren enorm gegroeid. Het is een evolutie die niet te stoppen lijkt. Online shoppen maakt het mogelijk om g ...

Lees verder

Hoe kleding wassen

Hoe om Kleding te Wassen Met een zachte StofEen goede hand wassen techniek is een van de beste manieren om uw kleren op zoek nieuw voor zo lang mogeli ...

Lees verder