In aanvulling op de beperkte omvang van de zonnecellen, de tijd van de dag waarop u een bepaald aantal watt aan energie wordt geproduceerd is bekend als de dag-time offset te zien. Dit is een andere factor die u moet zich bewust zijn van wanneer u het ontwerpen van uw systeem.

Er zijn veel manieren waarop u de Back Rotary Meter kunt gebruiken om de warmte-output van uw zonnepanelen te meten. Als u niet wilt dat de huidige verandering van de roterende meter die werkt op batterijen, kunt u een kleine ontvanger aan het andere eind van de meter. U kunt een voltmeter gebruiken om de spanning van theDC spanning van stralen van de zon te meten.

Met deze meter kunt u de spanning van de zonnestralen te zetten in een ampère en u kunt uw metingen te maken op basis van deze omrekeningsfactor. U kunt deze informatie aan de ingang panel dat de accu is aangesloten gemakkelijk overbrengen.

Terwijl het meten van de snelheid waarmee energie wordt door het zonnepaneel systeem dat wordt gegenereerd kan zeer tijdrovend zijn, is het zeer belangrijk voor het ontwerp van de batterij bank dat u uw metingen te maken op basis van de juiste factoren. Het is uw geld, dus verspil het niet proberen te maken feiten die verkeerd zijn.

Je moet nooit proberen om het tempo waarin de energie wordt geproduceerd door het systeem te verminderen. Dit zal alleen lager de efficiëntie van uw systeem. In plaats daarvan concentreren op hoeveel watt per vierkante voet bent u in staat om te produceren en of uw systeem werkt op zijn best op het moment van uw meting bent.

.

Ook interessant

Zonnepanelen

Er hoeven geen brandstoffen te worden verbrand, dus er is minder vervuiling.Bovendien verminderen zonnepanelen de kosten die u op uw elektriciteitsre ...

Lees verder

Batterij Oplossingen Zonnemeter

De Oplossing Solar Batterij MeterNa bestudering van verschillende wind- en zonne-energie-alternatieven, heeft de zoektocht naar een betrouwbare energ ...

Lees verder

Omvormer Zonnepaneel

Het vinden van de Juiste ZonnepanelenAls het gaat om zonne-omvormers, het loont om te winkelen rond. Er zijn verschillende soorten en de prijzen te ov ...

Lees verder