In aanvulling op de beperkte omvang van de zonnecellen, de tijd van de dag waarop u een bepaald aantal watt aan energie wordt geproduceerd is bekend als de dag-time offset te zien. Dit is een andere factor die u moet zich bewust zijn van wanneer u het ontwerpen van uw systeem.

Er zijn veel manieren waarop u de Back Rotary Meter kunt gebruiken om de warmte-output van uw zonnepanelen te meten. Als u niet wilt dat de huidige verandering van de roterende meter die werkt op batterijen, kunt u een kleine ontvanger aan het andere eind van de meter. U kunt een voltmeter gebruiken om de spanning van theDC spanning van stralen van de zon te meten.

Met deze meter kunt u de spanning van de zonnestralen te zetten in een ampère en u kunt uw metingen te maken op basis van deze omrekeningsfactor. U kunt deze informatie aan de ingang panel dat de accu is aangesloten gemakkelijk overbrengen.

Terwijl het meten van de snelheid waarmee energie wordt door het zonnepaneel systeem dat wordt gegenereerd kan zeer tijdrovend zijn, is het zeer belangrijk voor het ontwerp van de batterij bank dat u uw metingen te maken op basis van de juiste factoren. Het is uw geld, dus verspil het niet proberen te maken feiten die verkeerd zijn.

Je moet nooit proberen om het tempo waarin de energie wordt geproduceerd door het systeem te verminderen. Dit zal alleen lager de efficiëntie van uw systeem. In plaats daarvan concentreren op hoeveel watt per vierkante voet bent u in staat om te produceren en of uw systeem werkt op zijn best op het moment van uw meting bent.

.

Ook interessant

Zonnepanelen

ZonnepanelenZonnepanelen zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Dit komt omdat steeds meer mensen zich bewust worden van de impact die hun dag ...

Lees verder

Batterij Oplossingen Zonnemeter

Batterij Oplossingen Zonnemeter Wat is een zonnemeter?Een zonnemeter is een apparaat dat wordt gebruikt om de intensiteit van zonlicht te meten. Het ...

Lees verder

Omvormer Zonnepaneel

Omvormer ZonnepaneelEen omvormer zonnepaneel zorgt ervoor dat de energie van de zonnepanelen wordt opgewekt, kan worden uitgeschakeld voor gebruik in ...

Lees verder