Deze interactieve site is gemakkelijk te navigeren en biedt een complete tutorial over het gebruik van de applicatie. Een eenvoudige zoekopdracht op Google zal u helpen om een ​​volledige lijst met tutorials op de site te krijgen.

Gebruikers die het meeste uit SharePoint-intranetten willen halen, moeten kennis maken met de applicatie, zodat ze deze effectief kunnen gebruiken en er maximaal voordeel uit kunnen halen. Gebruikers die niet bekend zijn met SharePoint of die nieuw zijn op internet, kunnen profiteren van de site. De site heeft een groot aantal tutorials waarmee gebruikers volledige kennis van de software kunnen opdoen.

Door deze site te gebruiken, kunnen gebruikers meer te weten komen over de verschillende functies die kunnen worden geïmplementeerd om de applicatie effectiever en nuttiger te maken voor gebruikers. Als u deze software in uw bedrijfsnetwerk wilt implementeren, wordt deze site aanbevolen omdat deze gratis is en gedetailleerde informatie bevat die het leren van het programma gemakkelijk en plezierig maakt.

SharePoint heeft verschillende applicaties die toegankelijk zijn via het SharePoint Intranet. Het is rechtstreeks toegankelijk vanaf de SharePoint-website, via de SharePoint Intranet-viewer of via de Intranet Explorer-tool. Door door de site te bladeren, kunnen gebruikers alle beschikbare applicaties zien.

Als u SharePoint in uw bedrijfsnetwerk wilt implementeren, is deze site een van de beste plaatsen om te beginnen. Deze site biedt een tutorial, gratis trainingsvideo's en volledige instructies voor het installeren en gebruiken van de software.

.

Ook interessant

Software

Welke Software Heeft U Nodig Voor Uw Computer?Er zijn softwareprogramma's die u kunt gebruiken, maar als je niet zeker bent over degene die je wilt k ...

Lees verder

Software Partners

Het vinden van Partners voor het Uitvoeren van Uw Online BusinessMet meer dan 250 software partners wereldwijd, Software Partners biedt eenvoudig toeg ...

Lees verder

Boekhoudsoftware

Een Vergelijking van de Software voor de BoekhoudingAccounting is een bedrijf dat omvat het verzamelen en analyseren van de financiële informatie van ...

Lees verder