Leasing Vs. Aankoop

Veel mensen denken dat de financiering is een manier om betere financiering tarieven, die vaak niet zal worden goede deals te krijgen. Maar dit is niet waar. Het hangt af van uw credit score en hoe lang u van plan om de auto te gebruiken. Hier zijn enkele tips om u te helpen een beslissing te nemen.

Financiering

De begroting van de hoeveelheid geld die je nodig hebt om te lenen aan de aankoop van uw voertuig. Bepaal welk bedrag u kunt besteden en dan kijken naar de rente. Een lager tarief misschien niet zo hoog als je denkt dat het is. Zorg ervoor dat u het geld zal hebben op de hand wanneer de looptijd eindigt.

Bij het zoeken naar een goedkope lening, veel mensen negeren de maandelijkse betalingen. Als je echt van plan om uw auto voor meer dan een jaar blijven doen, wil je opzij te zetten een bepaald bedrag per maand voor de betalingen. Dit kan de enige keer zijn dat u geld voor betalingen, zodat u het wilt verstandig te gebruiken. In plaats van al onze kaarten op de maandelijkse betalingen, kijken naar de verschillende leningen beschikbaar zijn en ze te vergelijken met elkaar.

Het leasen van een auto kan goed zijn, omdat je niet hoeft te betalen als veel belangstelling. Maar je ook niet krijgen om de auto te rijden totdat de huurperiode is voorbij. Je hoeft ook niet de eigenaar van de auto, die mooi zijn als je alleen van plan om het te gebruiken een paar maanden.

Een veel voorkomend type van leasing is een "mezzanine" overeenkomst. Hier lening u de auto naar een ander bedrijf voor een periode van tijd. U niet de eigenaar van de auto, maar je nog steeds te maken maandelijkse betalingen. Met een mezzanine-financiering plan, zult u niet in staat zijn om terug te gaan en een nieuwe auto voor zo lang als u eigenaar van de auto.

Als u niet de auto te bezitten, dan moet je onderzoek huur van een bedrijf. Het Better Business Bureau misschien in staat om u te helpen een leasemaatschappij te vinden met een goede reputatie. Terwijl u op zoek bent naar een bedrijf, kunt u ook op zoek gaan naar de financiering van opties.

Een optie die wordt gebruikt in combinatie met leasing is de loan-to-value. Met deze methode, zul je niet weten wat de exacte waarde van de auto tot aan het einde van de looptijd. Wanneer de maandelijkse betalingen gelijk aan het bedrag van de lening, zult u worden terugbetaald.

Bij sommige vormen van financiering, kunt u onderhandelen over uw lening bedrag en gebruik maken van de kosten van de auto als onderpand. De lening bedrijf zal ofwel geef je een rente en payoff termen die u zich kunt veroorloven of verkopen van de auto en betalingen aan jou. Dit kan een betere optie dan de auto te kopen die volledig zijn.

Een manier om een ​​lagere rente en de maandelijkse betalingen te krijgen is om de auto te kopen die volledig. Voor mensen die net beginnen om een ​​credit card te krijgen en zijn niet bereid tot het afsluiten van een lening, is dit waarschijnlijk niet de beste optie. Zij hebben behoefte aan een aanzienlijke hoeveelheid geld neer te zetten en ze niet willen worden opgezadeld met creditcard schulden.

Een creditcard met een lage rente kan helpen deze situatie. Dit is vooral handig als u uw creditcard te gebruiken als een hulpmiddel om pay off uw auto in plaats van een lening. Andere opties zijn het verkrijgen van een beveiligde lening voor een voertuig of een persoonlijke lening die u niet nodig heeft om het eigen vermogen te hebben.

Als eigenaar van een bedrijf, moet u de financiering van opties te onderzoeken voor uw voertuigen. Of u nu eigenaar van de auto rechtstreeks, hetzij door middel van een lease, je wilt kijken naar al uw opties alvorens een beslissing. Er is geen zin meer te betalen voor dezelfde auto en het heeft geen zin om een ​​ongedekte lening te krijgen als je van plan bent om de auto te leasen.

Veel mensen vaak aan dat de huur van een auto is goedkoper dan de aanschaf van een. Maar wanneer u factor in de kosten van reparaties en leasing is de enige optie die u toelaat om de auto te rijden voor de duur van het huurcontract, kunt u vinden dat het niet de betere optie. voor uw specifieke omstandigheden.

Ook interessant

Leasing

De Voordelen en Nadelen van LeasenHet doel van leasing is om u te voorzien van een veilige maandelijks inkomen in ruil voor uw gebouw en de uitrusting ...

Lees verder

Financiering

Leasing Vs. AankoopVeel mensen denken dat de financiering is een manier om betere financiering tarieven, die vaak niet zal worden goede deals te krijg ...

Lees verder

Leasing

Huren Voor Een Eigen Huis - Hoe Het WerktDe meeste mensen te verhuren aan eigen eigenschappen. Dit zijn algemene investeringen die een persoon die hu ...

Lees verder