Het is illegaal voor iedereen om juridisch advies te bieden zonder het van een advocaat eerste verkrijgen. Hetzelfde geldt wanneer zij te maken hebben met zaken waarbij geld en contracten.

Strafzaak - Wanneer deurwaarders zijn gebruikt en een verdachte zich in voorlopige, zijn gerechtsdeurwaarders bevoegd om te wonen en te helpen in de zaak. Gerechtsdeurwaarders zijn goed opgeleid in burgerlijke geschillen en hoe te handelen als een pleitbezorger voor de verdachte. De deurwaarder zal in staat zijn om het geval van de verdachte om te luisteren, te onderzoeken de documenten, deal met wettelijke vertegenwoordigers en omgaan met alle vragen door de verdachte die tijdens de procedure.

Gerechtsdeurwaarders Vertegenwoordiging - Wanneer een verdachte vereist deurwaarders representatie als gevolg van hun lichamelijke of geestelijke ongeschiktheid is het essentieel dat de advocaat of notaris neemt de zaak pro Bono (gratis). De wet geeft niet aan wat nodig is van de advocaten, notarissen, en de grootte van het team van de deurwaarders zijn ook aan de advocaat of notaris. De rol van de deurwaarder in verband met de zaak is belangrijker dan de rol van de advocaat of notaris.

Dit komt omdat wanneer een deurwaarder is betrokken bij een strafrechtelijke procedure of andere zaken die de verantwoordelijkheid voor het verdedigen van de zaak ligt bij de deurwaarder, en niet met de advocaat of notaris. De deurwaarder kan ervoor kiezen om een ​​advocaat of procureur huren en zal contact onderhouden met de advocaat of procureur om ervoor te zorgen dat de zaak de best mogelijke kans op succes wordt gegeven.

Als een deurwaarder weigert over een zaak om welke reden te nemen, zal de rechter overwegen of de zaak te seponeren of laat het aan een ondergeschikte deurwaarder voor proef. Wanneer de verwerende partij beslist om het ontslag te dagen, zullen zij in staat zijn om een ​​rechtstreeks beroep tegen de beslissing te maken.

In het geval dat een advocaat of procureur staat van faillissement geraakt, wordt uit zijn ambt ontheven of helemaal niet zijn of haar werkzaamheden is er geen compensatie die kan worden besteed aan de deurwaarder zal zijn. Als er geen deurwaarder aan het werk op een geval is, dan wordt de zaak geacht te verlaten. Dit betekent dat er geen geld of diensten zullen worden betaald.

.

Ook interessant

Juridisch advies

Waarom Het Belangrijk is om te Weten Wie Je bent Inhuren Wanneer U Juridisch AdviesUw credit rating is wat je rekenen op wanneer u juridisch advies no ...

Lees verder

Advocaten

Advocaten Voor Mensen Die Gaan Door Middel Van Juridische ZakenAdvocaten hebben verschillende gebieden van specialisatie. Ze behoren ook tot bepaalde ...

Lees verder

Deurwaarders

Het is illegaal voor iedereen om juridisch advies te bieden zonder het van een advocaat eerste verkrijgen. Hetzelfde geldt wanneer zij te maken hebbe ...

Lees verder