Je wilt geen siliconen om zich te houden aan het glas, en u niet wilt dat een witte kop op het glas, dat is een verhaal vertellen teken dat u de verkeerde lijm te verschijnen. Zodra het glas is vastgelijmd aan de lijm, kunt u de top van de iPhone te verwijderen en verwijder de lijm.

Om het glas tegen krassen of opnieuw gebroken te houden, moet u de lijm met een soort van heldere, doorzichtige plastic of glazen kast te dekken. Deze stukken zal helpen om de top te beschermen tegen krassen of gebroken.

Je zult moeten speciale voorzorgsmaatregelen nemen om te voorkomen dat het aanraken van de onderdelen die u gaat dus vervang dat u de onderdelen te beschermen tegen schade veroorzaakt door de lijm. Je moet ook voorkomen dat krassen op het glas, terwijl het voor de lijm.

Er zijn veel verschillende soorten lijm, en alle van hen zal goed werken voor de iPhone glas reparatie. Glaslijm duurt ongeveer zes maanden, afhankelijk van de snelheid waarmee u de lijm, en de hoeveelheid tijd mengen dat u de lijm op het glas voor.

Terwijl sommige delen van de iPhone, zoals het scherm weer, en de behuizing zijn vervaardigd van glas, zijn de batterij en de iPod aansluiting uit kunststof. Als u het glas van de iPhone te herstellen, moet u een manier om het tezamen terug te vinden.

De meeste iPhone cases die je kunt vinden voor de iPhone zal instructies over hoe u het iPhone-scherm te repareren bieden. De instructies zullen u laten zien hoe u het scherm en hoe u het glas terug op de iPhone om lijm te zorgen dat het blijft op zijn plaats te vervangen.

De iPhone glas reparatie is een relatief eenvoudige procedure, en er zijn tal van plekken waar je kunt gaan naar de juiste lijm voor je iPhone-scherm te vinden. Fora DIY iPhone reparatie, zorg ervoor dat u de aanwijzingen te volgen en houden de glazen scherm buiten aanraking met je vingers.

.

Ook interessant

Iphone reparatie

Een van de meest voorkomende redenen om een ​​reparatie uit te voeren, is wanneer het scherm breekt, en veel mensen moeten dit uiteindelijk zelf late ...

Lees verder

Reparatie Iphone

Hoe een iPhone te reparerenEen veel voorkomende vraag onder iPhone-bezitters is hoe ze een iPhone kunnen repareren, aangezien er veel verschillende br ...

Lees verder

Herstellen Iphone

Hoe om te Herstellen van de iPhone Met SoftwareOm de iPhone weer in de normale toestand, moet u downloaden en gebruiken van de juiste tools om het te ...

Lees verder