Waarom Bezoeken Schieten Meter

De fotografie van het Amerikaanse leger is uitgevoerd in de eerste plaats door middel van schieten Yards uitgevoerd. Dit zijn in wezen de schietbanen waar ze trainen voor het gebruik van vuurwapens in het Leger, Marine, Marine Corps en de luchtmacht. Het grootste deel van de opname Yards bestaan ​​al sinds het begin van het land.

Fotograferen Werven

In de eerste plaats werden de Shooting Yards oorspronkelijk gebruikt door de Amerikaanse overheid om te trainen en zwarte strijders te vestigen in de Eerste Wereldoorlog. Ze bevonden zich over het hele land, en met de meeste dicht bij de frontlinies. En vanwege dat ze waren ideaal gebied voor zowel het leren en de opleiding van de mensen die zouden gaan om te vechten op de slagvelden van Europa.

Vandaag zijn er nog meer scheuten in bepaalde sporten zoals kleiduivenschieten. Er zijn ook een assortiment van clubs die u kunt deelnemen en deel te nemen in dit soort sportevenementen. U kunt naar hen of de moeite om deze bij te wonen.

Sommige van de Shooting Yards zijn van een dergelijke reputatie voor uitmuntendheid dat ze niet alleen beroemd in de Verenigde Staten, maar over de hele wereld. Het is geen geheim dat de schietpartij werf is een van de meest intense ervaringen die je kunt hebben. Het is één van de meest bijzondere kenmerken van het Amerikaanse leger. Het is echt iets unieks.

Er zijn veel schieten yards in de Verenigde Staten, die variëren van ongeveer zes honderd tot een paar duizend hectaren groot. Hierdoor kan de Amerikaanse regering om een ​​zeer effectief en consistent programma uit te voeren in het gebied.

Ook interessant

Fotografie

Fotografie Als KunstvormFotografie is rond voor duizenden jaren en werd gebruikt als een manier om op te nemen geschiedenis, en het onderwerp is geëv ...

Lees verder

Fotograferen Bouwwerven

Camera ' s, Software, Licht en Andere Belangrijke Camera-ApparatuurEr zijn vele uitdagingen die betrokken zijn bij het proberen te fotograferen bouwpl ...

Lees verder

Fotograferen Interieur

Basisuitrusting die nodig is voor interieurfotografieAls u van plan bent om met fotografie te beginnen, is het eerste dat u moet doen, te weten komen ...

Lees verder