Wilt u uw bankpas in het buitenland gebruikt, kunt u het visum debetkaart gebruiken. Deze kaart wordt uitgegeven door Visa International Corporation. U kunt ook gebruik maken van theMasterCard pinpas in het buitenland. U betaalt alleen als je uit te gaan van het land.

De kaart wordt gebruikt door mensen die zijn banken van de financiële instellingen. De bankrekening wordt afgeschreven als een borgsom door de bewaargever van de bank als de klant gebruik maakt van zijn kaart om de betaling te maken.

Er zijn twee soorten van debet- en kredietkaarten. De meest voorkomende is de pre paid debit card. Deze kaart heeft een voorschot programma waar u in rekening gebracht voor elke aankoop gemaakt met de kaart. Op deze manier kunt u het zich veroorloven het bedrag geleidelijk af te betalen.

Een credit card heeft geen enkele vorm van betaling. Tegoed wordt bijgeschreven in het geval u het saldo in volle elke maand te betalen.

Een credit card wordt ook wel een schuld kaart. In sommige landen wordt deze kaart bekend als credit card of consument credit card. In sommige andere landen, is een creditcard of bankpas bekend als een pinpas.

Debit card wordt geleverd met verschillende functies. De functie verschilt van kaart tot kaart.

Als het gaat om creditcards, het proces is hetzelfde als een bankpas. Mensen moeten een actieve account te hebben. Met andere woorden, moet een persoon niet over een slapende account of een betaald-up account. De persoon kan zijn pinpas te gebruiken en betalen het terug van zijn bankrekening.

.

Ook interessant

Financieel

Financiële banen - Het gebied van financieel beheerFinancieel beheer wordt ook wel financiën genoemd. Het is de studie van verschillende financiële i ...

Lees verder

Banken

Je kunt erachter komen hoeveel bepaalde bankkosten door te bellen naar het nummer op de achterkant van uw betaalrekening of spaarrekening. Bij sommig ...

Lees verder

Incasso En Factoring

Incasso en Factoring - Wat is het Verschil?Incasso en factoring zijn zeer verschillende entiteiten. Hun rol in de schuld herstelproces zijn niet altij ...

Lees verder