Om opruimen van de vloer in de woonkamer, maar giet er een emmer water op en veeg het af met een natte doek. Het is zelfs mogelijk om de vloer schoon te maken in uw badkamer.

Er is niets mis met meubels gemaakt van dennen, eiken, bamboe, of andere vormen van bos product. Het belangrijkste ding dat is er mis met het gebruik ervan is dat de kans op schade aan het milieu is veel groter dan bij andere houtsoorten.

Wanneer u naar uw meubels te kopen, vraag over de vraag of het hout dat je koopt is duurzaam geoogst. Je moet ook kijken op de productie bedrijf dat u koopt uit om ervoor te zorgen dat ze doen hun steentje aan het milieu in het achterhoofd te houden bij het maken van hun producten. Meer dan alleen dat, contact op met het bedrijf dat u koopt uit om ervoor te zorgen dat ze een lid van de Blue Sky Campaign, een internationale organisatie die waarborgen duurzame productie.

Wanneer u koopt uw ​​meubels, een kijkje nemen op de labels die met het komen om ervoor te zorgen dat het bedrijf dat u wordt koopt uit eigenlijk heet "eco-friendly" duurzaam". Als je iets ziet dat lijkt op een conflict van interest, of iets dat zou je denken dat ze proberen te gebruiken "groene" duurzaam" om hun eigen agenda te passen, dan moet je verder te gaan.

Er zijn verschillende redenen waarom je voorzichtig moet zijn wanneer je de aankoop van meubilair. Allereerst kan het materiaal dat ze gebruik maken van een grote invloed op hoe lang het meubilair duurt en hoe goed het presteert hebben. Wanneer het materiaal een goede levensduur heeft, zult u niet in staat zijn om echt te beoordelen hoe veel van een gebruik is, wordt na verloop van tijd, en het zal dan moeilijk zijn om te weten of het zal in uw huis voor een lange tijd of niet.

En hoe minder je koopt, hoe minder je zal moeten worden bezorgd over duurzaamheid. Het kopen van producten die niet zijn gemaakt van de beste materialen met de beste productieprocessen, zult u in staat om meer van hen te krijgen zonder het kwetsen van de planeet.

Meubels, net als elke andere goede meubelstuk, gaat je huis voelen comfortabel en mooi te maken. Dus, als je een stuk dat is gemaakt van iets dat je zou kunnen worden bezorgd over de planeet te kopen, waarom dan niet iets aan te doen. In plaats van alleen het kopen van een ander stuk waarvan u weet dat niet van plan om het milieu te helpen, waarom niet overwegen het gemaakt van gerecycled meubilair?

.

Ook interessant

Bouw

Het verschil tussen handmatige en geautomatiseerde buildsBij software engineering is een build in wezen de conversie van broncode naar een zelfstandig ...

Lees verder

Bouwafwerking

Stukadoors-een HuisDe gemakkelijkste, snelste en goedkoopste manier om een ​​huis te installeren is om Stukadoren gebruiken. Als je niet weet wat Stu ...

Lees verder

Bouwmaterialen

Dit vermindert de hoeveelheid ultraviolet licht van de zon die verkleuring kan veroorzaken aan het beton. - Decoratieve stenen: Dit is een combinatie ...

Lees verder

Bouw

Interessante links